Best wel heavy - verhalen over mensen met niet-zichtbaar NAH

Petra Boolman

Best wel heavy - verhalen over mensen met niet-zichtbaar NAH

ingenaaid: € 18.50

ISBN: 978-90-74020-19-0, 256 blz., August 2012 UITVERKOCHT!

trefwoorden: hersenletsel, niet-zichtbaar NAH, Petra Boolman, De Hersenstichting, best wel heavy, shit happens, leven met niet-zichtbaar hersenletsel, ...

Leven met niet-zichtbaar hersenletsel, NAH

Een voetballer, een huisvrouw, een anesthesist, een kunstenaar, een jonge vrouw, een receptionist.
In "Best wel heavy" komen mensen aan het woord die leven met niet-zichtbaar NAH (niet-aangeboren hersenletsel).
Zij vertellen wat ze hebben meegemaakt en welke problemen hun beperkingen geven. Dat kunnen problemen zijn binnen het gezin, met een partner, op school, op de werkvloer, of zelfs in het buitenland.

Per hoofdstuk twee verhalen. Eerst van degene met niet-zichtbaar hersenletsel, vervolgens komt er iemand aan het woord die min of meer hetzelfde verhaal vertelt, maar dan gezien vanaf de zijlijn. Dat kan een familielid, partner, vriend(in), bekende of collega zijn. De twee verhalen hebben zowel overeenkomsten als verschillen. Ieder vertelt zijn eigen verhaal, zijn eigen waarheid. Soms vullen de twee standpunten elkaar aan, soms leggen ze iets bloot.
Tezamen geven al deze verhalen in 'Best wel heavy' een helder en indringend beeld van het leven met niet-zichtbaar hersenletsel.

Meer teksten en voorbeelden:

Uitstekende weergave twee situaties NAH-patientenIk vind dat Petra Boolman een uitstekende weergave heeft gemaakt van de twee... lees de hele tekstDagblad Trouw, 17 mei 2013De ongrijpbare gevolgen van een hersenbeschadiging

‘Dit boek helpt in het... 
lees de hele tekstEerste boek dat ik na mijn beroerte ben gaan lezenSuper verhelderend, goed geschreven !
"Best wel heavy.." is mijn eerste boek... 
lees de hele tekst"je voelt het verdriet, de leegte en verwijdering.Ik vind het een laagdrempelig boek dat door iedereen gelezen kan worden en... lees de hele tekst.. het gevolg is dat ik nog meer inzicht heb gekreIk heb 'Best wel heavy' gelezen en ik ben erg enthousiast.
Binnen mijn werk... 
lees de hele tekstAanrader voor allen die te maken krijgen met NAHHaar interviews zijn heel nuchter opgeschreven. Daardoor krijg je een goed... lees de hele tekstDe veerkracht is namelijk zo bemoedigend ...Via het vertellen van de verhalen van mensen met niet-zichtbaar NAH (niet aangeboren... lees de hele tekst... gemakkelijk leesbare boek geslaagd in opzetDe auteur, die als ervaringsdeskundige een boek schreef over haar hersenschudding... lees de hele tekstSW-Journaal... Zij vertellen wat ze hebben meegemaakt en welke problemen hun beperkingen... lees de hele tekst... mooie en indringende manier van schrijven.Omdat lezen, vanwege NAH, voor mij tegenwoordig een beperking is leest mijn... lees de hele tekstEen goed en duidelijk boek om goed inzicht ...Mijn indruk van het boek Best wel Heavy.

Het is een boek wat je heel veel... 
lees de hele tekstDit boek helpt in het begrijpen van mensen met NAHDit boek helpt in het begrijpen van mensen met hersenletsel. Hiermee is dit... lees de hele tekstKijk voor meer informatie over Petra Boolman op ..Petra Boolman heeft een eigen website www.petraboolman.nl waar ook te volgen... lees de hele tekstTwee amorfe kolossenOp de tekening op de omslag van Best wel heavy.. :
twee amorfe kolossen,
ieder... 
lees de hele tekstDonatie aan De HersenstichtingPer verkocht exemplaar doneert Libra & Libris een donatie aan De Hersenstichting... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.