De Nieuwe Tijd

Leidraad naar een hoger bewustzijn

Angel

De Nieuwe Tijd

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-90-806862-1-2, 180 blz., February 2002
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 233 gram.

trefwoorden: de nieuwe tijd, Angel, leidraad naar een hoger bewustzijn, Watermantijdperk, liefde, angst, normen en waarden, respect, gedachtekracht, ...

De Nieuwe Tijd is aangebroken!

11 september 2001: Aanslagen in Amerika. In één klap is de wereld wakker geschud en zich bewust geworden, dat het zo niet langer meer kan. Angst en onzekerheid hebben de kop op gestoken en het einde is nog niet in zicht. Er staan grootscheepse veranderingen op aarde te gebeuren. "De Nieuwe Tijd" is aangebroken, waarin de mensheid tot een nieuw besef, een hoger bewustzijn moet gaan komen. Dat is de bedoeling van het goddelijk Plan, waarvan wij allen deel uit maken.

Wat moet of gaat er allemaal veranderen? Wat betekent dit voor jou? De schrijfster Angel heeft dit boek geïnspireerd opgeschreven en legt in heldere bewoordingen uit wat deze Nieuwe Tijd behelst. Inhoudelijk wordt ingegaan op de verschillende aspecten die van belang zijn om te kunnen anticiperen in dit Nieuwe Tijdsbeeld. Inzicht wordt gegeven en verbanden gelegd om tot een nieuw hoger bewustzijn te komen.

De lezer wordt wakker geschud en vindt in dit boek een wegwijzer voor zichzelf en wordt uitgenodigd zijn eigen rol in dit proces mee te spelen. Het maakt het daardoor tot een handboek voor alle mensen die met de vernieuwingen mee willen gaan en tot ontwikkeling willen komen.

Er volgen nog meer boeken, zodat deze reeks een compleet overzicht en inzicht aan de lezer zal verschaffen over alles wat met de Nieuwe Tijd en jouw persoonlijk bewustwordingsproces te maken heeft.

Meer teksten en voorbeelden:

eerste hoofdstukHoofdstuk 3 - De rol van de mensheid in de tijd

De rol van de mensheid is... 
lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.