Werkboek van de Nieuwe Tijd

Leidraad naar een hoger bewustzijn

Angel

Werkboek van de Nieuwe Tijd

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 978-90-806862-3-6, 192 blz., September 2002
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 242 gram.

trefwoorden: Werkboek van de Nieuwe Tijd, Angel, Leidraad naar een hoger bewustzijn, meditaties, essentie van het leven, keuzes maken, universele liefde, ...

beschrijving

Je kunt nu aan de slag!

In de reeds verschenen succesvolle boeken "de Nieuwe Tijd" en "Kiezen voor de Nieuwe Tijd" van de schrijfster Angel, wordt een begin gemaakt de mensheid te informeren over alle op handen zijnde veranderingen, die de wereld in het Watermantijdperk te wachten staat. Helder en duidelijk beschrijft zij het proces, waarin de mensheid tot een nieuw besef van het leven en tot een hoger bewustzijn zal moeten gaan komen. Iedereen wordt uitgenodigd zijn eigen rol in dit proces mee te gaan spelen. Het biedt een nieuwe verfrissende visie op het leven, zoals het werkelijk bedoeld is. Het wordt een boekenreeks, een standaardwerk over de Nieuwe Tijd.

Daar naadloos bij aansluitend schreef Angel, wederom geïnspireerd, dit werkboek van de Nieuwe Tijd. Het geeft de informatie van de eerste twee boeken verder handen en voeten. Uitleg, oefeningen, stappenplannen, keuzemogelijkheden, stellingen en meditaties nodigen je uit tot zelfwerkzaamheid, bezinning en het maken van je eigen keuzes.

Het is een boeiende, handzame leidraad om jezelf te leren kennen en verder te ontwikkelen. Je eigen bewustwordingsproces verwoordt in een prachtig, geordend, inspirerend boekwerk. Het geeft de essentie weer van het leven zelf. Het leidt je een fascinerende wereld binnen.

Laat je meevoeren en ga met plezier op reis naar jezelf. Ontdek je onbegrensde mogelijkheden.


Meer teksten en voorbeelden:

Hoofdstuk 10 - Grenzen stellenDit is voor veel mensen een belangrijk hoofdstuk om te bestuderen. De meeste... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.