Anders ziek in de Nieuwe Tijd

Leidraad naar een hoger bewustzijn

Angel

Anders ziek in de Nieuwe Tijd

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-806862-4-3, 196 blz., May 2003
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 366 gram.

trefwoorden: Anders ziek in de Nieuwe Tijd, leidraad naar een hoger bewustzijn, Angel, de Nieuwe Tijd, zelfgenezing, verantwoordelijkheid, ademen, emoties, ...

beschrijving

Eindelijk antwoord op al je vragen!

Waarom word je ziek? Wie ben je eigenlijk? Wat kom je hier op aarde doen? Wat gebeurt er als je ziek bent? Wat is de bedoeling en betekenis van de ziekte? Hoe kun je er op een andere manier naar kijken en mee omgaan? Wat kun je doen om ziekten en kwaaltjes te voorkomen? Hoe kun je jezelf genezen?

Op deze en nog vele andere vragen geeft dit boek je het antwoord door je inzicht te geven, je bewust te maken en praktische oplosmethoden aan te reiken.

Wederom beschrijft Angel geïnspireerd op een heldere, begrijpelijke wijze de processen en de essentie van het leven, waarvan ziekte onderdeel uitmaakt.

Een buitengewoon, waardevol en bijzonder boek, waardoor je geïnspireerd en aangespoord wordt meteen aan het werk te gaan met de bewustwordingsprocessen en de technieken tot zelfgenezing.

Je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Neem je eigen verantwoordelijkheid hierin en ontdek je eigen unieke potentieel.

Meer teksten en voorbeelden:

inleidingZiekzijn hoort bij mens zijn. Door de tijd heen is dat niet anders geweest.... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.