Van meisje tot meesteres

Het seksuele leven van Suzanne M.

Suzanne M.

Van meisje tot meesteres

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8975-203-1, geïllustreerd, 240 blz., March 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: Just Publishers

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Intrigerende ontdekkingstocht naar alle aspecten van SM

Schrijfster Suzanne M. biedt in het boek Van Meisje tot Meesteres een fascinerende inkijk in de wereld van SM (sadomasochisme). Ze beschrijft haar eigen ontdekkingstocht vol bijzondere ervaringen en hoe ze zich ontwikkelde van verbaasde buitenstaander tot actieve deelneemster.

Als tiener heeft Suzanne fantasieën over onderdanigheid, waar ze met niemand over kan praten. Dan, begin jaren negentig, op bezoek bij een goede vriendin, blijkt ineens dat Suzanne niet alleen is. Ook de vriendin heeft SM gevoelens, en durfde er niet eerder met iemand over te praten.

Wat volgt in de jaren erna is een ontdekkingsreis door SM-land waarbij Suzannes aangeboren nieuwsgierigheid en experimenteerdrift haar tot in alle hoeken van de SM brengt. Ze vindt touw, kettingen, pijn en zwepen, maar ook tederheid en liefde, wilde fetish dance party’s en heel bijzondere mensen. Suzanne ontdekt dat SM niet een verzameling is van enge gemaskerde mensen in zwart leer, maar eerder een vorm van alternatieve seksualiteit, een variatie op en uitbreiding van de seksspelletjes die voor veel mensen normaal zijn in de slaapkamer.

Meer teksten en voorbeelden:

Suzanne M.De auteur Christine Karman (1969), die schrijft onder het pseudoniem Suzanne... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Van meisje tot meesteres

paperback/ gebrocheerd: € 20.00
Suzanne is anders. Als klein kind bond ze één van de buurkinderen vast, en ze was verbaasd dat de buren verhaal kwamen halen. Als tiener ...

Meer boekennieuws op Facebook.