Orde van de Lotus 2 -Schimmendrift

Genie Janee

Orde van de Lotus 2 -Schimmendrift

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-358-5, 660 blz., December 2011
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 4.5 (d) cm. Gewicht: 930 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: fantasy, levenssteen, lotus, monniken, mysterie, spanning

Mysteriën en vergeten vaardigheden.

Het tweede boek van de Orde van de Lotus begint waar het vorige boek eindigde, met de verdwijning van Linde, haarscherp aangevoeld door haar dochter, Marinde.

In het eerste boek is verteld over een kristallen bol, het harmonische centrum van een monniken-gemeenschap, genaamd de Orde van de Lotus, die onder invloed van geheimzinnige krachten ontplofte. De brokstukken ervan werden geleidelijk aan weer teruggevonden, op een onbekend aantal na die door een organisatie voor eigen doeleinden werden gebruikt, reden waarom een onderzoek werd ingesteld.

In dit derde deel komt wachter Beas tijdens dit onderzoek in een hachelijke situatie terecht, waardoor Hereal, de andere wachter, een poging moet doen om hem en een vluchtelinge te beschermen. Tegelijkertijd beginnen bij Marinde, zo jong ze is, kracht en wijsheid te groeien en wordt ze geconfronteerd met wegvallende zekerheden, Haar leven komt op de kop te staan. Elane en Linde, rivalen van elkaar, hebben de nodige beproevingen te doorstaan. Ook het onderzoek naar het mysterieuze wezen en de dood van de molenaar gaat verder.

De monniken ontdekken meer en meer over mysteriën in hun verleden en over vergeten vaardigheden. Monnik Ma-Nander, ontwaakt: hij is de verbinding tussen de thuisblijvers en degenen die op reis zijn om taken voor de Orde te vervullen en de schakel tussen het zichtbare alledaagse en het onzichtbare spirituele. Hij wordt geacht het onmogelijke voor elkaar te krijgen.

Een groots opgezet en meeslepend verhaal, doordrongen van een diepe wijsheid.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.