God is Liefde

Fedde Nicolai

God is Liefde

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 978-90-8759-248-6, geïllustreerd, 91 blz., February 2012
Formaat: 21.0 (h) x 13.0 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 205 gram.

trefwoorden: God is Liefde Fedde Nicolai

God is Liefde

Dit is de tweede gedichtenbundel van Fedde Nicolai. Zijn eerste bundel werd uitgegeven in juni 2008 met als titel: "Geloof, hoop en liefde".
Fedde is geboren op 4 mei 1937 te Drachten (Fr.) en komt uit een gezin van acht kinderen. Hij woont nu al meer dan veertig jaar in Oude Pekela (Gr.) In het gezin waarin hij opgroeide, overheerste zang en muziek. Op de zondagavonden werd dan ook vaak bij het orgel gezongen uit de bundel van Joh. De Heer. Bovendien speelde hij in zijn jeugd met nog drie broers bij de Chr. Muziekvereniging "Crescendo" te Drachten. Momenteel speelt hij nog met veel plezier in het plaatselijke muziekkorps op de tuba.
De laatste jaren heeft hij zich bezig gehouden met het maken van eenvoudige Christelijke gedichten. Ook een hobby van Fedde is het maken van schilderijen. Enkele van zijn schilderijen kunt u vinden in dit boekwerkje. Het afgedrukte schilderij op de voorkant van deze bundel is ook van zijn hand.

Wat is de strekking van deze bundel?
Volgens de schrijver: In de eerste plaats om God, de schepper van hemel en aarde, te loven en te prijzen doormiddel van deze gedichten en dit uit te dragen aan alle mensen die dit willen horen. Om de blijde boodschap door te geven van Gods liefde en trouw.
Jezus zegt: Ik ben met u, al de dagen, tot aan de voleinding der wereld". (Mat. 28 vers 20)
Dat velen hierin steun en troost mogen vinden.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.