Ontslag, welke keuze maak jij?

Marlies van Venrooij

Ontslag, welke keuze maak jij?

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 978-94-91254-17-8, 136 blz., November 2011 UITVERKOCHT!

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Door een gedwongen ontslag kom je in een situatie terecht waar jij niet om hebt gevraagd. Je toekomst staat op zijn kop en er is veel onzekerheid. Waar je nog wel invloed op uit kan oefenen is hoe jij met deze situatie om gaat. Jij hebt de keuze! Wordt jij slachtoffer van deze situatie of ga jij voor nieuwe kansen?

Als jij je leven weer zo snel mogelijk op de rit wilt hebben, lees dan het boek ‘Ontslag! Welke Keuze Maak Jij?’. Dit boek geeft je structuur en leert je hoe je onhandige gedragingen en gedachten om kunt buigen in functioneel en doelgericht gedrag. Tevens geeft het boek concrete en handzame tips om effectief te solliciteren en leert het je hoe je vanuit een passieve sollicitatiehouding actief kan worden. Het boek is bedoeld voor mensen die door een ontslagperiode heen gaan, mensen in hun naaste omgeving en voor leidinggevende en HR managers om zicht te krijgen op deze processen.

Alles in ‘Ontslag! Welke Keuze Maak Jij?‘ is erop gericht om zo snel mogelijk afscheid te nemen van je huidige situatie en om op een effectieve manier zo snel mogelijk weer een andere leukere en passende functie te vinden met een goed gevoel over jezelf.

‘Het’ handboek voor iedereen die te maken krijgt met gedwongen ontslag. Praktisch, begripvol, toegankelijk, waarbij de schrijfster je voortdurend uitdaagt met: "Gewoon doen en uitproberen" Nienke Snieder, loopbaanbegeleider

“Een unieke combinatie van zelfontwikkeling en praktische tips. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die te maken krijgt met (gedwongen) ontslag!”
Nienke Wagenmaker, Senior Adviseur Mobiliteit en Ontwikkeling

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting

Inkijkexemplaar...

... of leen het bij de online bibliotheek van

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.