Met Ayurveda gezond ouder worden

Genieten van de geestelijke rijkdom. Zelfhulp en zorgtips

Anil Kumar MehtaJosé van Burink

Met Ayurveda gezond ouder worden

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8840-064-3, 152 blz., September 2011 UITVERKOCHT!

trefwoorden: Ayurveda, ouder worden, leefwijze, voeding, beweging, ouderdomsklachten

beschrijving

De Ayurvedische visie op ouder worden is een positieve; in tegenstelling tot de medische en materialistische kijk op ouder worden die in het Westen domineert, beschouwt Ayurveda ouder worden als een geschenk van het leven zelf. Een fase met eigen kansen, nieuwe mogelijkheden en geestelijke rijkdom.
In dit boek wordt niet ingegaan op de typische ouderdomsklachten en de behandelingen daarvan; daarvoor bestaan al genoeg boeken. Wel wordt beschreven hoe de Ayurvedische leefwijze invloed heeft op de ontwikkeling van lichaam en geest door bewust te letten op onze voeding en ons leefpatroon, en daardoor het ouder worden harmonieus laat verlopen.
In de Ayurvedische visie betekent ouder worden: meer tijd voor geestelijke ontwikkeling en spiritualiteit. De Ayurvedische leefregels zijn de beste manier om stress te voorkomen, want steeds vaker blijkt dat langdurige stress de grootste boosdoener is bij het veroorzaken van ouderdomsklachten.
Dit boek levert een belangrijke bijdrage aan het op een prettige, positieve en realistische manier beleven van het verouderingsproces, dat voor velen een verrijkende en spirituele levensperiode kan zijn.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.