De reis van mijn leven

Lex Harding

De reis van mijn leven

ingenaaid: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8975-240-6, geïllustreerd, 350 blz., September 2011
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 580 gram.

e-Boek (ePub): € 9.95

ISBN: 978-90-8975-191-1, geïllustreerd, September 2011

Uitgever: Just Publishers

beschrijving

Media-ondernemer en globetrotter Lex Harding maakte met zijn twee zonen een lange reis dwars door Afrika. Mede door het langdurige en intensieve contact met zonen Rein (28) en Rick (25) werd dit de reis van zijn leven.

In een fourwheeldrive met een tent op het dak reden ze in vier maanden vele duizenden kilometers van Alexandrië in Egypte naar Kaap l’Agulhas, het meest zuidelijke puntje van Afrika. Het werd een tocht vol avontuur, emoties en adembenemende momenten. Onderweg hield Lex een dagboek bij, dat hij later uitwerkte tot De reis van mijn leven: een opmerkelijk reisverslag met vele bijzondere details, maar ook treffende filosofische gedachten. Van vader/zoon-irritaties tot het intens genieten van een vier maanden durende reis met zijn zonen.

Een boek met belevenissen in een immens continent dat corruptie, armoede, wreedheid en verdriet even makkelijk blootgeeft als cultuur, schoonheid, geur en kleur. Te boek gesteld door een vader die niet alleen zijn omgeving maar ook de relatie met zijn zonen observeert, op een manier die het lezen meer dan waard maakt. Niet in de laatste plaats omdat Harding een grote liefde heeft voor flora en fauna. Lex’ lijvige boek is met evenveel liefde en aandacht geschreven als vormgegeven, met 75 prachtige kleurenfoto’s.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.