De ziel, een oerbesef

Leven vanuit meerdere dimensies

Hen Straver

De ziel, een oerbesef

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-321-9, 260 blz., August 2011
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 400 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: spiritualiteit, zelfontplooiing, zelfrealisatie, ziel, Christusbewustzijn

Weg naar zelfrealisatie vanuit meerde dimensies

Ruimer denken, verdiept leven, intens liefhebben, volledig aanwezig zijn: wie wil dat niet? Veel mensen lijken op zoek te zijn naar de ervaring van waarachtig, diepgaand en vooral blijvend geluk. We beginnen in deze tijd in te zien dat dit vooral in ons innerlijk te vinden is. Over de ingangen en mogelijkheden hiertoe valt nog veel te ontdekken.
Hen Straver beschrijft in dit boek een realisatieweg via de ziel. Hij laat zeer persoonlijk zien hoe de omslag plaatsvindt van de driedimensionale mens naar de meerdimensionale mens. Centraal in dit proces staat de integratie van schaduw en licht, en hoe de ziel - door haar verbindende principe - lichaam en geest doordringt met haar bewustzijn.
Iedereen doorloopt deze weg: uiteindelijk zal alledaags bewustzijn transformeren tot ‘Christusbewustzijn’ (term van de schrijver) en ons hart zal uitgroeien naar een blijvende realisatie van het – door de schrijver zo genoemde - ‘Kosmische hart’.
Het hoopvolle van deze tijd en van dit boek (voorzien van vele handreikingen en meditatieve oefeningen) is dat zelfrealisatie en leven vanuit meerdere dimensies niet meer alleen aan enkelen toebedeeld maar voor iedereen toegankelijk is.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.