Het denken

Een onbewuste collectieve macht? Of een ongekende individuele kracht?

Margaretha Rietveld

Het denken

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-280-9, 178 blz., May 2011
Formaat: 20.0 (h) x 28.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 498 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: spiritueel, reiki, lichtbewustzijn, Egypte, zituiglijke waarneming, platonische lichamen, Pythagoras,

Spirituele zoektocht naar zintuiglijke kennis

Margaretha Rietveld (1962) is reiki master, spiritueel therapeut, stressconsultant, Cosmic & Flower therapeut en docent energetische communicatie.
Zij heeft sinds 1996 een vergaande zoektocht afgelegd op spiritueel gebied, omdat zij heel diep van binnen voelde dat haar spirituele realiteit op de een of andere manier niet aansloot op de hedendaagse aardse realiteit.
In 2006 kreeg zij een onverklaarbare, sterke behoefte om naar Egypte te gaan, omdat zij voelde dat daar de informatie lag die zij nodig had om verder te komen op spiritueel gebied.
Door middel van haar reizen door Egypte heeft zij de aloude kennis over het lichtbewustzijn (oftewel de zintuiglijke waarnemingen) die daar is achtergelaten door de oude farao’s in een hedendaagse vorm kunnen gieten. Hiervoor heeft zij onder andere de vormen van de wiskundige platonische lichamen gebruikt in combinatie met de stellingen van Pythagoras.
Die combinatie heeft zij in verbinding gebracht met haar eigen spirituele begrippen, waardoor zij mogelijkheden zag om de kennis van de zintuigen te kunnen belichamen.
In Het Denken heeft zij haar vergaarde kennis en wijsheid in één boek bij elkaar gebracht. Zij deelt deze kennis door middel van lezingen, workshops en opleidingen. Zie hiervoor www.i-for-men.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.