Klop, Klop. EFT voor kinderen. Met DVD

Kinderen bevrijden zichzelf van emotionele blokkades

Theo Legters

Klop, Klop. EFT voor kinderen. Met DVD

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-8840-058-2, geïllustreerd, 40 blz., May 2011
Gewicht: 136 gram.

trefwoorden: EFT voor kinderen, klop-acupressuur, blokkades, zelfhulp

beschrijving

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een verbazingwekkend eenvoudige en snelle manier om zowel lichamelijke als emotionele blokkades op te ruimen. Ontstaan rond 1995 vindt deze nieuwe therapievorm steeds meer zijn weg in de wereld van de reguliere en alternatieve hulpverlening. Het is een zelfhulpmethode, ook wel klop-acupressuur genoemd.
De techniek is zo eenvoudig, dat zelfs kinderen die kunnen leren en bij zichzelf toepassen. In dit kleurrijk en vrolijk geillustreerd boekje leert EFT practitioner en kindertherapeut Theo Legters op een eenvoudige manier de stappen aan. De theorie wordt gedemonstreerd op de bijgevoegde documentaire op DVD, waarin een jongen met behulp van deze zelfhulpmethode zijn grote angst voor slangen verrassend snel kwijt raakt.
Door de kloptherapie wordt de verbinding losgemaakt tussen vervelende of traumatische ervaringen en de emotionele herinnering daaraan, en gaan de kinderen anders tegen zichzelf en hun gedrag aankijken.

Theo Legters is werkzaam als Kindercoach, NLP Master Practitioner en EFT therapeut. Dit is zijn vierde boek. Eerder schreef hij het zeer succesvolle 'Leefboek voor kinderen' (2007), 'Gelukkig zijn doe je zo!' (2008) en in 2010 verscheen het 'Nieuwe leefboek voor kinderen'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.