Reggae in de sneeuw

Marit van der Meulen

Reggae in de sneeuw

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 978-90-8954-308-0, 182 blz., June 2011
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 16.0 (d) cm. Gewicht: 272 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Liefde, spanning, intercultureel, jong, sprankelend, fris, veelbelovend, grappig

Sprankelende roman jonge liefde in twee culturen

“Ze lagen midden in de zonneweide, met hun armen en benen gespreid, zoals de man van Vitrivius van Leonardo da Vinci, terwijl ze keken naar de vliegtuigen die overvlogen.
'Het is net alsof we in een science fiction film zitten!' schreeuwde Tara over de herrie heen.
Mimoun genoot van het zonnige weer. Het leven was ongecompliceerd en ze voelden zich als twee hagedissen die alleen maar goed op temperatuur hoefden te blijven, meer niet.”

Als Tara in de bus zit, strandt ze in het verkeer omdat er een aanslag is gepleegd op de metro die ze zojuist heeft gemist. Eindelijk aangekomen op haar werk, ziet ze dat ze een raadselachtig sms-bericht heeft ontvangen van Mimoun. Het brengt haar terug naar de tijd van hun relatie. Reggae in de sneeuw is een roman over een liefde tussen twee jonge mensen van verschillende culturen, die door een aanslag in een nieuw daglicht komt te staan.

Jan Brokken, schrijver:
'Het verhaal van Reggae in de sneeuw is beklemmend, verrassend, onvoorspelbaar. Mooier nog is de toon van de roman: fris, jong, grappig, totaal niet vooringenomen. De toon van een echte schrijver, die ik een grote toekomst voorspel.'

Marre van Dantzig, literaire boekhandel Evenaar:
'Tara is speels, grappig en eigenzinnig. Een personage dat niemand onberoerd laat, wat zeg ik, waar je als een blok voor valt!'

www.maritvandermeulen.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.