Van Kikkervis tot Prins

Naar Mega Bewust Zijn in 2016

BASc, MSc, MPS, Eur Ing John van TrijpPauline Laumans

Van Kikkervis tot Prins

paperback/ gebrocheerd: € 27.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-816233-8-4, geïllustreerd, 238 blz., June 2011
Formaat: 24.5 (h) x 17.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 700 gram.

e-Boek (ePub): € 12.00

ISBN: 978-94-91310-02-7, geïllustreerd, June 2011

illustrator: John van Trijp

redacteur: Nico Nijenhuis

trefwoorden: psychologie, metafysisch, filosofie, leven, relaties, geloof, toeval, kikkervis, prins, nieuwe era,

Dit boek gaat over

Een duizenden jaren oud patroon dat de mensheid niet verder brengt. Slechts individuen weten de levensweg te lopen door de feiten van het leven aan te kijken en waar te nemen. Waarnemen doe je vanuit het intuïtieve vermogen. Dit vermogen communiceert met het Zelf. Dit vermogen is bij velen ontoegankelijk, waardoor slechts de buitenste laag om hun Zelf heen iets ervaart.
Waarom dit boek uniek is

Het boek beschrijft een tijdspanne van ongeveer 50.000 jaar, waardoor er zicht is op herhalende patronen. Het lijkt erop dat de mensheid met zijn rug naar de toekomst en met zijn gezicht naar het verleden blijft staan. Hierdoor blijft de mens herhalen en wentelt zich in steeds dikkere lagen om maar vooral in een schijnwerkelijkheid te blijven. Ze raken daardoor steeds meer kwijt van hun verbinding met zichzelf en het doel van het leven. Dit boek beschrijft naast het herhalingspatroon ook de ontwikkelingsstadia die het gemakkelijk en motiverend maken om je levensweg te volgen en uit herhalingen te stappen.

Meer teksten en voorbeelden:

InhoudsopgaveInhoudsopgave 5
Voorwoord 11
Introductie 13
De terugkeer van de metafysische... 
lees de hele tekstAchterkantDit boek is een vervolg op de vorige boeken en geeft uitleg over de transformatieprocessen... lees de hele tekstVoorwoord en IntroductieDit boek geeft een uitleg over de transformatie van de mens. De noodzakelijke... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.