Iedere hond kan speuren

Handboek voor praktijkspeuren

Henk BoumanMachteld Stilting

Iedere hond kan speuren

gebonden: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90217-14-3, geïllustreerd, 120 blz., June 2011 UITVERKOCHT!

trefwoorden: honden, speuren, praktijkspeuren, hond, hondensport

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Handboek praktijkspeuren met DVD

Met Iedere hond kan speuren is er eindelijk een Nederlandstalige handleiding voor praktijkspeuren. En dat was nodig, want steeds meer honden en hondeneigenaren ontdekken hoe leuk deze manier van speuren is. Het boek wordt geleverd mét een DVD.

Jij en je hond leren met Iedere hond kan speuren zo snel mogelijk een ‘vermist persoon’ op te sporen. In acht stappen wordt in heldere taal uitgelegd hoe jullie praktijkspeuren onder de knie krijgen. Het draait om nauw samenwerken met je hond en zo een perfecte eenheid vormen. En dat op een plezierige, speelse wijze. Zonder druk of dwang: zo leert je hond het snelst. De bijgeleverde DVD laat zien hoe eenvoudig het is.

Kan jouw hond speuren? Absoluut! Praktijkspeuren is geschikt voor álle honden. Niet alleen herders en bloedhonden kunnen het. Van chihuahua tot Duitse dog, van rashond tot kruising, van jong tot oud, van schoothond tot werkhond, elke hond kan een spoor van menselijke geur volgen. Sterker: elke hond wil het. Niets leuker dan een spoor volgen. Niets leuker dan de vermiste persoon vinden!


Henk Bouman is eigenaar van het Speurhonden Training Center, de grootste praktijkspeurhondenschool van Nederland. Samen met zijn vrouw Brenda geeft hij lessen praktijkspeuren aan een groeiende groep honden en handlers. Ook leiden ze speurhondeninstructeurs op.
www.speurhond.nl

Machteld Stilting is journalist/taaltrainer en heeft diverse boeken op haar naam staan. Ze is een groot hondenliefhebber. Onder leiding van Henk Bouman hebben zij en haar hond, mevrouw Jones, zich tot een bekwaam praktijkspeurteam ontwikkeld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Iedere hond kan speuren

gebonden: UITVERKOCHT!
Eindelijk is er een Nederlandstalige handleiding voor praktijkspeuren. En dat was nodig, want steeds meer honden en hondeneigenaren ontdekken ...

Meer boekennieuws op Facebook.