De geheimen van mensen die nooit ziek zijn

De feiten over 25 bijzondere gezondheidsgeheimen, en tips voor toepassingen in ons dagelijks leven

Gene Stone

De geheimen van mensen die nooit ziek zijn

paperback/ gebrocheerd: € 5.00

ISBN: 978-90-8840-056-8, 224 blz., March 2011 UITVERKOCHT!

trefwoorden: gezondheid, ziekte, manieren en tips om gezond te blijven, gezondheidsgeheim

beschrijving

Dit boek bevat de verhalen en beschrijvingen van 25 totaal verschillende mensen die allemaal een andere verklaring hebben voor het feit dat ze nooit ziek zijn. Het is informatief en onderhoudend geschreven en onthult originele en nooit eerder gehoorde gezondheidsgeheimen. Zo'n geheim komt soms voort uit de familietraditie, maar is ook vaak 'toevallig' ontdekt door de beschreven persoon die er zijn langdurige gezondheid aan toeschrijft. Dat kan iets eetbaars zijn, zoals kippensoep, biergist of knoflook, maar ook oefeningen zoals yoga, stretching, of een koude douche. Elk geheim is een vast ritueel in het dagelijks leven van de beschreven personen.
Zo stopt de 65-jarige ondernemer Bill Thompson, met de constitutie van een 20-jarige, elke morgen zijn hoofd in een bak warm water met waterstofperoxide. Dat is een natuurlijk bacteriedodend middel dat hem vitaliseert en het gevoel geeft weer een tiener te zijn.
Het geheim van de 83-jarige archeoloog Barbara Pritzkat is haar dagelijks ochtenddrankje van biergist, dat een rijkdom aan vitamine B, proteine en mineralen bevat.
De natuurgeneeskundige dr. Robert Fulford is in de negentig en bezoekt nog dagelijks zijn patienten. Zijn geheim is een reeks van strekoefeningen die hij elke morgen doet voordat hij naar zijn werk gaat.
- De werkzaamheid van elk geheim wordt bevestigd door wetenschappelijke onderzoeken.
- Elk geheim kan zonder risico door iedereen uitgeprobeerd worden.
- De lezer kan zelf kiezen welk geheim het best bij zijn/haar eigen levenswijze past. Elk verhaal geeft hiervoor specifieke tips.
- De auteur heeft alle geheimen zelf uitgeprobeerd: zijn ervaringen staan beschreven in het nawoord.

Gene Stone is schrijver en journalist gespecialiseerd in gezondheid. Hij is auteur of co-auteur van ruim 30 boeken. Zijn vorige boek 'The Engine 2 Diet' werd een New York Times bestseller.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.