Niemand weet hoe laat het is

Tamara Smeding

Niemand weet hoe laat het is

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-290-8, 374 blz., March 2011 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Drafsport, liefde, paarden, Frankrijk, ongeluk, winnen, kampioen, alvleesklierkanker

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Biografie drafsportkampioen Tjitse Smeding

Tjitse Smeding vecht voor zijn loopbaan op de drafbaan en wint alles. Hij vecht voor zijn leven en overwint ook dan steeds weer. Een dramatisch ongeval tijdens een race maakt een einde aan zijn carrière. Als hij na jaren revalideren zijn comeback maakt, wordt er een terminale vorm van kanker geconstateerd. Bovendien is hij slachtoffer van een ernstig auto-ongeluk. Maar pas op het moment dat Tjitse eindelijk rust lijkt te vinden in zijn hectische bestaan, slaat het noodlot zijn laatste slag.
Tamara, de liefde van zijn leven, beschrijft op een eerlijke, directe en vooral aangrijpende manier het leven en de dood van een van de grootste kampioenen die de drafsport ooit heeft gekend. Een verhaal over echte liefde. Voor elkaar, voor dochter Dagmar, die hem steevast ‘Daddy Cool’ noemt, en uiteraard voor de paarden. Een waar gebeurd verhaal. Dat je bij de strot grijpt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Niemand weet hoe laat het is

paperback/ gebrocheerd: € 20.50
Tjitse Smeding vecht voor zijn loopbaan op de drafbaan en wint alles. Hij vecht voor zijn leven en overwint ook dan steeds weer. Een dramatisch ...

Meer boekennieuws op Facebook.