De Ring

paperback/ gebrocheerd: € 11.90

ISBN: 978-90-803597-5-8, 107 blz., July 2010
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 145 gram.

e-Boek (ePub): € 7.99

ISBN: 978-90-803597-6-5, July 2010

trefwoorden: mysterie, liefde, vertrouwen, risico nemen, St.Petersburg, call girl, ring, maffia, Alexander Tuin, tsarenstad, wodka, moonlight, Frank ...

'DE RING', een liefde in St. Petersburg

Ervaar de mysterieuze invloed die een simpele ring uitoefent, in een spel waarbij lang niemand weet waar toe het leidt. Beleef de wintersfeer in het majestueuze St. Petersburg en hoe een jonge vrouw, Yara (en dochtertje Sasha), daar als call girl de eindjes aan elkaar moet knopen. 'DE RING' gaat over de keuzes die wij in ons leven moeten maken. Spelen we op veilig, of gaan we het avontuur aan als we dat op ons pad tegenkomen? Durven we risico's te nemen als dat nodig lijkt? 'DE RING', voornamelijk spelend in St. Petersburg en ten dele in New York en de Provence, zal verrassen.

'DE RING' is ook als luisterboek te verkrijgen/te beluisteren bij o.a. Luisterrijk, Bolcom, Spotify, Cliffer.
De boektrailer van novelle 'DE RING' bekijken? Klik op het YouTube-icoon, of surf naar YouTube en type 'frank de zanger'.

'DE RING' is vertaald in het Engels en is te koop onder de titel 'A RING' bij Amazon.com [ www.amzon.com --> Kindle Store --> a ring ].

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Inhoud 'DE RING'1 Een oude vrouw
2 Natasha
3 Iets groots voor de wereld
4 ‘Word processing... 
lees de hele tekstrecensies 'DE RING'Recensie 'DE RING' van Nederlandse Bibliotheek Dienst (NBD/Biblion, dec. 2010):... lees de hele tekst'DE RING' vertaald naar het EngelsFrank de Zanger's vierde boek ‘DE RING’ is vertaald naar het Engels en is als... lees de hele tekstFilmisch taalgebruik, Blog Frank de Zanger'Filmisch taalgebruik' hanteert Frank de Zanger; beeldend taalgebruik dus,... lees de hele tekstSamenvatting 'DE RING'Yara, een jonge Russische vrouw werkt in St. Petersburg als call girl om de... lees de hele tekstHoofdstuk 1: EEN OUDE VROUWCentral Park was op zijn mooist. Een jonge man liep op een van de banken af... lees de hele tekstVoorwoord 'DE RING'Het kan vreemd lopen voor een schrijver. Het concept van de novelle De Ring... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
auteur Frank de Zanger
klik voor vergroting
auteur Frank de Zanger
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.