De Waterdans

Frans Vlastuin

De Waterdans

paperback/ gebrocheerd: € 11.90

ISBN: 978-90-803597-4-1, 164 blz., September 2002 UITVERKOCHT!

e-Boek (ePub): € 7.99

ISBN: 978-90-803597-0-3, September 2002

trefwoorden: streekroman, Veluwe, Ede, Jan Siebelink, Beatles, liefde, onbereikbaar, gevoelig, Robert Kennedy, Martin Luther King, Frans Vlastuin, De Waterdans

DE WATERDANS, streekroman Ede/Veluwe

Het is 1968. De Beatles veroveren de wereld met hun vernieuwende muziek. Er woedt oorlog in Vietnam. Martin Luther King en Robert Kennedy worden vermoord. Er vinden studentenopstanden plaats. In deze tijd speelt 'DE WATERDANS'; een roman over een gevoelige jongen, die zijn plek probeert te vinden, thuis, tussen zijn vrienden en op school. Hij bewondert de Beatles en ondervindt steun aan hun creatieve muziek. Hij ontmoet zijn eerste grote liefde, die voor hem onbereikbaar blijkt te zijn. Dit alles in het decor van Ede en de Veluwe.

'DE WATERDANS' is ook als luisterboek te verkrijgen/te beluisteren bij o.a. Luisterrijk, Bolcom, Spotify, Cliffer.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Inhoud 'DE WATERDANS'- Man op de rug gezien I
- The fool on the hill
- I was a virgin
- Waarom... 
lees de hele tekstrecensie 'DE WATERDANS'Recensie Beatles Blad (2002): ‘(…) Het is (...) geen verhaal (...) met een... lees de hele tekstFrans Vlastuin in maart 2012 plotseling overledenFrans Vlastuin is in maart 2012 onverwacht overleden, als gevolg van complicaties... lees de hele tekstSamenvatting 'DE WATERDANS'‘DE WATERDANS’ is een streekroman (Ede, Veluwe) over een gevoelige jongen die... lees de hele tekstHoofdstuk 1: Man op de rug gezienNaast Steakhouse Amadeus, voorheen Hotel Boschlust, parkeerde ik mijn auto... lees de hele tekstVoorwoord 'DE WATERDANS'Playboy: And the Beatles taught people how to swim?
John Lennon: If the Beatles... 
lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.