Vrijheid in Relaties

Het hebben van de juiste Identificatie

Pauline Laumans

Vrijheid in Relaties

paperback/ gebrocheerd: € 28.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-816233-5-3, 314 blz., December 2010
Formaat: 24.5 (h) x 17.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 700 gram.

e-Boek (ePub): € 12.00

ISBN: 978-94-91310-05-8, geïllustreerd, December 2010

fotograaf: Pauline Laumans

illustrator: Peter Batink

woord vooraf: Peter Batink

trefwoorden: psychologie, filosofie, leven, relaties, geloof, kwantumfysica, snaartheorie, toeval, wo-man, identificatie, vrouwen, mannen

Dit boek gaat over

Dit boek onthult vervuilende identificaties die jou ervan weerhouden te ontwikkelen als mens, maar die de mensheid leiden naar degeneratie en ziekte. Als je wilt evolueren als mens, moet je bewust zijn van jouw identificaties die je bang maken en belemmeren zonder het te weten. Dit boek toont aan hoe je wordt verleid tot verzoeking zonder het te beseffen. Je leeft nu in angst en schaamte en je zit vast in vicieuze cirkels.
Dit boek biedt inzicht in hoe energie werkt. Energie is overal en verandert voortdurend in massa en massa in energie. Het wordt gedetailleerd maar eenvoudig uitgelegd en biedt daardoor inzicht hoe jij vrij kunt worden en jouw essentie kunt omarmen.
Waarom dit boek uniek is

Het onthult en geeft inzicht in hoe we allemaal worden verleid tot verzoeking zonder het te beseffen en dus zijn we geneigd vervuilende identificaties aan te gaan. Op zijn beurt resulteert dat in onderdrukking en verkeerd voorbeeldgedrag. Dit leidt tot depressies, destructief gedrag, mentale en lichamelijke ziekten en maakt je bang voor het Leven.
Het boek onthult hoe je het tij kunt keren.
Het geeft je inzicht in hoe jij vrij kunt worden en kunt leven in harmonie met allen op aarde in vrede en vrijheid. Je stapt uit de gevangenschap van vicieuze cirkels. Het boek is geschreven vanuit een gecombineerde invalshoek van psychologie, evolutie theorie, religiare, kwantum fysica en dagelijks leven.
Het is een psychologisch handboek, maar ook een boek voor mensen die Levend willen leven. Het is een boek voor hen die niet langer willen bijdragen aan de vernietiging van de mens en hun geestelijk en lichamelijk verval.
Het is met eenvoudige woorden geschreven.

Meer teksten en voorbeelden:

InhoudsopgaveDankbetuiging e
Voorwoord g
Inhoudsopgave i
Introductie 1
1. Het sprookje... 
lees de hele tekstInternationale Aanbevelingen"In een tijd en plaats waar sociale en familie verbanden meer en meer gefragmenteerd... lees de hele tekstAchterkantHet boek Vrijheid in Relaties onthult en geeft inzicht in hoe we allemaal worden... lees de hele tekstVoorwoordPaulines boek is bestemd voor diegene die echt het potentieel van levend leven... lees de hele tekstNawoordNu dat je aan het einde van dit boek bent aangekomen, begrijp je mogelijk dat... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.