Optimisme voor beginners

Rust en ontspanning dankzij een positieve levenshouding

Birgit KaltenthalerSusanne Oswald

Optimisme voor beginners

paperback/ gebrocheerd: € 5.00

ISBN: 978-90-8840-054-4, 120 blz., February 2011 UITVERKOCHT!

trefwoorden: optimisme, levenshouding, positiviteit, rust, ontspanning, geluk

beschrijving

Wordt uw contact met andere mensen vaak gekenmerkt door conflicten en irritaties? Ziet u 's morgens als een berg op tegen de nieuwe dag? Heeft u genoeg van het eeuwige gezeur van uw schoonmoeder? Slechte zin omdat de zon niet schijnt? Maakt u zich zorgen over de toekomst? Dan is dit boek echt iets voor u! Een optimistische kijk op het leven kun je leren en ontwikkelen dankzij de tips in dit boek.
Met behulp van eenvoudige oefeningen en inspirerende uitspraken leert u om uw leven vanuit een andere invalshoek te bekijken, de dagelijkse sleur te doorbreken en meer tijd voor ontspanning te scheppen. Ga weer genieten van het leven!
Onderzoeken hebben herhaaldelijk aangetoond dat mensen met een optimistische kijk op het leven gemiddeld minder vaak ziek zijn en langer leven dan pessimisten.
Dit boek toont aan dat het helemaal niet moeilijk is om over te stappen op een optimistische levenshouding: we hoeven het alleen maar te willen!
De auteurs geven voor alle aspecten van het leven praktische tips om optimisme te ontwikkelen: bij het opstaan, op het werk, bij het huishouden, het koken, de opvoeding van de kinderen, geldzorgen, het verkeer, onze gezondheid, ouder worden, enz. enz.

Probeer iedere dag een tip uit, en wordt met de dag relaxter, prettiger, vrolijker, gezonder, fitter, zelfverzekerder, succesvoller, energieker en vooral... gelukkiger!

Birgit Kaltenthaler is journaliste, yogalerares en geeft cursussen autogene training.
Susanne Oswald studeerde bedrijfskunde en vervolgens natuurgeneeskunde. Dit praktiseert ze sinds 10 jaar.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.