De Lusthof, Deel 1, Imaculata - Groteletteruitgave

I. den Schrijver

De Lusthof, Deel 1, Imaculata - Groteletteruitgave

paperback/ gebrocheerd: € 15.55

ISBN: 978-94-90902-02-5, 340 blz., December 2010 UITVERKOCHT!

trefwoorden: Fantasy, fantasy of manners

Groteletteruitgave

Jillis Does la Coeteron is voorbestemd om te huwen met de keizer van Azerië. Door haar huwelijk zal haar land Borgiana opgenomen worden in het Grootse Azerië en zal er vrede zijn.
Om haar te begeleiden vanaf haar geboortehuis naar de keizerlijke Lusthof heeft Azerië een hofhouding gestuurd die per koets arriveert. Aan het hoofd van de stoet staat Generaal Berron de Blundville. Hij moet waken over haar veiligheid, maar in plaats daarvan wordt hij verliefd op haar.
Eenmaal in de Lusthof blijkt dat de mensen daar in een eigen wereld leven. Een wereld waarin geldgebrek een vies woord is, waarin men roddelt om de tijd te doden en waarin het woord van de keizer wet zou zijn als hij geen moeder zou hebben.
Jillis moet zich aanpassen aan deze vreemde wereld wil ze overleven maar als ze een leven wil leiden waarin ze gelukkig is, zal zij die wereld naar haar hand moeten zetten. En dat kan niet zonder dat er doden vallen.

Meer teksten en voorbeelden:

Interview voor fantasy-db.nlI. den Schrijver schreef de fantasyserie 'De Lusthof' waarvan het eerste deel... lees de hele tekstProloog en deel eerste hoofdstukProloog en deel eerste hoofdstuk De Lusthof, Imaculata, Deel 1
(c) Copyright... 
lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.