Schrijven enzo

I. den Schrijver

Schrijven enzo

paperback/ gebrocheerd: € 26.20: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90902-40-7, 532 blz., December 2010 UITVERKOCHT!

trefwoorden: schrijfhulp, schrijven leren, beter leren schrijven

Leer beter schrijven!

Ben je dol op schrijven en wil je graag beter leren schrijven? Dat kan! Wil je graag schrijven maar weet je niet hoe? In dit boek worden de principes van het schrijven van verhalen en boeken behandeld die je direct kunt toepassen, ongeacht wat voor genre je schrijft en ongeacht op welk niveau je schrijft.

Of je nu streekromans, fantasy, misdaad of een ander genre schrijft, en of je nog nooit gepubliceerd hebt of al weleens; dit boek is voor iedereen die beter wil schrijven.

Alles van de beginzin tot het einde komt aan bod, zoals personages, dialoog en writer’s block, maar ook hoe je goede seksscènes en spannende scènes schrijft, waarom je een band kunt krijgen met je personages en hoe je van je slechterik een interessant persoon maakt.

Leer hoe je geweld en ellende op de juiste manier weergeeft, hoe je het principe van show, don’t tell toepast en hoe je de juiste naam voor je hoofdpersoon kiest.

Wil je vloeken toepassen in je dialoog maar weet je niet hoe? Zit je in de knoop met je verhaallijnen? Weet je niet hoe je je eigen stijl kunt ontwikkelen? Ook op deze vragen geeft dit boek het antwoord.

De valkuilen van het schrijven en de dingen die je vooral niet moet doen, komen eveneens aan bod. Bij de meeste onderwerpen worden voorbeelden gegeven zodat je direct ziet wat werkt en wat niet. Deze honderden voorbeelden zijn speciaal voor dit boek geschreven en de principes kun je direct toepassen.

Verbeter je boeken en verhalen en krijg nog meer plezier in het schrijven!

Meer teksten en voorbeelden:

InhoudsopgaveHet allereerste begin
Spelling
Grammatica
Woordenschat
Waarom schrijf... 
lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.