Vivawiech

de methode voor een harmonieus leefsysteem

Claudia Koole

Vivawiech

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-94-90055-66-0, geïllustreerd, 240 blz., March 2011
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 428 gram.

trefwoorden: harmonie, management, verandering, politiek, duurzaamheid, nieuwe wereld, onderwijs, samenleving

Een boek om te managen in de nieuwe wereld

Wie de woorden vertrouwen, integriteit, vrede, aandacht, waardering, inleving, erkenning, compassie en herkenning opzoekt in de Dikke van Dale ziet een directe betekenis en vertaling van elk begrip.
De meerwaarde van deze negen begrippen, die van onschatbare waarde zijn, is niet makkelijk te vinden in woordenboeken of encyclopedieën en toch zijn ze onmisbaar als het gaat om structuur, stabiliteit en voorspoed binnen een organisatie. We kunnen eigenlijk niet zonder deze begrippen die het woord Vivawiech vormen.
Vivawiech is de onderste bouwsteen van een organisatie, een bedrijf, het onderwijs en zelfs de samenleving die als een geworteld fundament blijft staan bij te maken beslissingen, in mindere tijden en bij reorganisatie.
Dat bijna volledig de onderbewuste kant wordt belicht in het boek Vivawiech is onontkoombaar bij onze evolutie. Het kan betiteld worden als spiritueel, religieus of zelfs zweverig, doch het realisme van de begrippen - die wetenschappelijk worden onderbouwd en die praktisch worden uitgevoerd vrij van een etiket - slaat uiteindelijk de brug naar harmonie met alle voorspoed en voordelen in zich. De visie in het boek biedt hernieuwde mogelijkheden met de bril van Vivawiech om zaken te managen in de nieuwe wereld.

De wereld verlaat een oud systeem en gaat naar een nieuw systeem, maar hoe kunnen we als mens hierin meegaan? En welke krachten spelen daarbij een grote rol? Krachten die groter zijn dan de grootste macht op aarde?

Het boek “Vivawiech, de methode voor een harmonieus leefsysteem” is tijdelijk in prijs verlaagd van € 20,12 naar € 15,00.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.