De wereld van Winne

Bard Bothe

De wereld van Winne

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 978-90-8954-258-8, 206 blz., November 2010
Gewicht: 342 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Spanning, andere wereld, vriendschap, verdriet, mysterieus, origineel

Razend spannende jeugdroman over andere wereld

Winnes ouders hebben vaak ruzie. Als zijn vader een wandeling met hem wil maken voelt hij het al aankomen. Z´n ouders gaan uit elkaar.
Het is het begin van een rampzalige tijd, waarin heel veel gebeurt. Gelukkig is Storm er, zijn vriend, die hem door dik en dun steunt.
Op een dag vindt Winne in een oud kastje op zolder een medaillon met zijn naam er op. Hij kruipt in het kastje, in de richting van een bundel fel oranjegeel licht.
Dan verliest hij plotseling zijn evenwicht en komt in een heel andere wereld terecht. Daar ontmoet hij een mysterieus meisje met een donkerbruine huid en halflang zwart haar, waar hij diep van onder de indruk raakt. Sevda betrekt hem bij haar adembenemende avonturen, waarbij het telkens lijkt mis te gaan. Met hulp van Winne keren de kansen. Dankzij zijn ervaringen slaagt Winne er uiteindelijk in om zijn leven op een verrassende wijze om te buigen.
De ontknoping van het verhaal is onverwacht en origineel.

In deze razend spannende jeugdroman, toont Bard Bothe zijn rijke verbeeldingskracht.

Hij schreef de roman Andermaal Anne, waarmee hij de eerste prijs won in een schrijverswedstrijd en Kaarslicht en dennenaalden, een bundel boeiende verhalen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.