Hormoonyoga

Een natuurlijke balans voor vrouwen in de overgang

Dinah Rodrigues

Hormoonyoga

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8840-047-6, geïllustreerd, 238 blz., November 2010 UITVERKOCHT!

trefwoorden: overgang, yoga, hormoon, hormonen, opvliegers, stemming

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wie zou niet in elke levensperiode over zijn/haar volle vermogens willen beschikken, en gezond, fit en energiek willen blijven?
Dat kan met behulp van de yoga-oefeningen die in dit boek worden beschreven. Ze zijn vooral voor vrouwen bedoeld die met enige zorg de overgangsjaren zien naderen, of reeds in de overgang beland zijn, en die zich daar wat onzeker over voelen.
De Braziliaanse yoga-docente Dinah Rodrigues is 83 jaar oud en zelf het levende bewijs dat de door haar ontwikkelde Hormoonyoga werkt. Ruim 20 jaar lang doceert zij over de hele wereld haar methode, met spectaculaire resultaten. Het zijn dynamische yoga-oefeningen die de aanmaak van oestrogeen, het 'vrouwelijk hormoon', bevorderen.
Bij vrouwen boven de 35 jaar wordt de natuurlijke aanmaak hiervan vertraagd, met stemmingswisselingen en allerlei overgangsklachten als gevolg. Deze klachten kunnen sterk verminderen door het regelmatig uitvoeren van deze oefeningen.
De oefeningen zijn bedoeld voor vrouwen vanaf 35 jaar, en zijn geschikt voor beginners, maar ook voor vrouwen die al langer met yoga bezig zijn. Ze vormen een natuurlijk alternatief voor medicijnen en hormoonpreparaten, en hebben een maximaal effect als ze iedere dag 30 minuten worden uitgevoerd. Ook voor yoga-docenten geeft dit boek nieuwe en gespecialiseerde informatie over het afstemmen van de oefeningen op specifieke klachten.
De oefeningen hebben een duidelijk positief effect op de gezondheid, de emoties en de vitaliteit.

Het boek is in Duitsland al jaren een bestseller.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Hormoonyoga (nieuwe editie)

paperback/ gebrocheerd: € 22.50
Wie zou niet in elke levensperiode over zijn/haar volle vermogens willen beschikken, en gezond, fit en energiek willen blijven? Dat ...

Meer boekennieuws op Facebook.