De Reizende Zon

Activeer uw Lichtkracht

Bea MoreauRoos Rijnen

De Reizende Zon

paperback/ gebrocheerd: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-232-8, geïllustreerd, 188 blz., September 2010
Formaat: 24.0 (h) x 16.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 364 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Reisverhaal, Egypte, pyramides, channelingen, Lichtkracht, heilige plaatsen, wijsheid

Bijzondere Egyptereis met doorgeven oude wijsheden

“Voel en ervaar hoe uw individualiteitbewustzijn zich verruimt en engageert met het collectieve bewustzijn van deze groep. Geliefden, dit collectieve bewustzijn is voor u allen vanuit Atlantis. Dit is dan ook een hernieuwde verbinding. U, die elkander zo bent kwijtgeraakt. U, die elkander in uzelven weer erkent en ziet. Het raakt uw zielenpijn en zielenvreugde. Vrees niet: u allen wordt geleid en begeleid.
U bent veilig in Liefde en Licht van de zon die zich in zo veel verschillende gedaanten zal laten zien. Zoveel als de zoveel zonnen, die u nog niet wederom hebt erkend in uw wezen. Omarm uzelf, laat de ontroering en de pijn er zijn, zodat u uw zon laat stralen.”

Een deel uit een channeling, gegeven aan het begin van een spirituele groepsreis door Egypte.

In dit boek doen Bea Moreau en Roos Rijnen verslag van hun Egyptereis die hen diep van binnen raakt. Op diverse heilige plaatsen in Egypte geeft Bea channelingen door, met warme, diepe wijsheden. Tevens doen ze verslag van wat ze onderweg allemaal tegenkomen. Op ieder pagina van dit boek voel je een oude, sterke kracht. Je voelt je gedragen en gesteund om je eigen weg te gaan, op het pad van het Licht. Een bijzonder boek, waarin oude wijsheden op heel toegankelijke wijze worden gedeeld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.