Down for the count

over vechtsport en misdaad, winnen en verliezen in de ring en het leven

Koen Scharrenberg

Down for the count

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8975-132-4, geïllustreerd, 264 blz., October 2010
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 377 gram.

Uitgever: Just Publishers

trefwoorden: vechtsport, misdaad, winnen, verliezen, karate, boksen, Scharrenberg, true crime

beschrijving

Vechtsport is onlosmakelijk verbonden met kameraadschap, respect en incasseringsvermogen. En soms met keiharde criminaliteit.
Down for the count is een bekende term in de vechtsport. Het boek Down for the count is geschreven door een rasverteller en geïllustreerd met unieke foto’s. Een kroniek over vechtsport en misdaad, winnen en verliezen in de ring en in het leven. Over doorzettingsvermogen en incasseren, neergaan en weer op staan. Maar ook over de raakvlakken van vechtsport met gewelddadige criminaliteit en de ingrijpende consequenties daarvan.
De verhalen in dit boek beschrijven de vechtsport en zijn beoefenaren van binnenuit. Op fascinerende, maar ook ontroerende wijze. Ze geven een uniek inzicht in de wereld van de mensen die altijd het risico lopen Down for the count te gaan.
Auteur Koen Scharrenberg (1956) weet waarover hij schrijft. Hij draaide jarenlang mee aan de karate-wereldtop en won vele internationale titels. Scharrenberg is nu een bekende misdaadjournalist. Hij schrijft voor Panorama en maakte spraakmakende (televisie) reportages.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.