Eindelijk vrij van angst en depressies

Paniekaanvallen en depressies begrijpen en overwinnen

Shirley Trickett

Eindelijk vrij van angst en depressies

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 978-90-8840-048-3, 128 blz., September 2010 UITVERKOCHT!

trefwoorden: depressies, angst, paniekaanvallen, levensvreugde, gezondheid, zelfhulp, zelfbewustzijn

beschrijving

Een zeer praktisch en toegankelijk boek voor iedereen die minder last wil hebben van angst- en paniekaanvallen, depressies en stress.
Veel mensen raken in paniek als ze aan de toekomst denken; angst voor ontslag en inkomensverlies, voor het ouder worden, voor veranderingen, voor eenzaamheid en ziekte. Het lijkt wel of we in een depressieve en angstige samenleving leven, wat voor veel mensen een normaal en gelukkig leven onmogelijk maakt.
Shirley Trickett wil deze mensen met raad en daad bijstaan in dit zelfhulpboek. Gebaseerd op haar langdurige ervaring als verpleegkundige en hulpverlener heeft ze een programma ontwikkeld waarmee mensen hun eigen angsten leren begrijpen en beheersen.
Stap voor stap beschrijft ze het proces waarmee iemand zelf uit een depressie kan komen, waarbij begrip voor de achterliggende oorzaken voorop staat. Ook beschijft ze de werking van anti-depressiva, zoals Prozac en Melatonine.
Dit zelfhulp-programma betekende reeds voor veel mensen een eerste stap naar een nieuw zelfbewustzijn en meer levensvreugde.
Een praktisch, herkenbaar, pragmatisch en zeer bruikbaar boek. Het is al 20 jaar een bestseller in Engeland en Duitsland.
Een uitmuntende praktijkgeleide voor gezondheidswerkers op dit terrein.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.