Geen woord teveel

Marianne Eerdmans

Geen woord teveel

gebonden: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90075-48-4, 262 blz., June 2010
Formaat: 20.5 (h) x 14.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 310 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

trefwoorden: Liefde, Schrijftalent, Intriges, Spanning

Marianne Eerdmans (1952) schrijft pas negen jaar.

Inmiddels is schrijven een passie geworden. Ze experimenteerde met verschillende stijlen en genres en gaf een aantal boeken uit: VERGETEN SPEL en WEDUWENVAL, de verhalenbundel: VERZAMELING en twee boekjes met kinderverhalen: TOBIAS 1 en 2. Plezier in schrijven staat voorop.

GEEN WOORD TEVEEL bestaat uit drie novellen en een toegift.
- Wat te doen als je dochter in handen van een loverboy valt en wegloopt? Hoe houdt je huwelijk stand? Of houdt het geen stand? U leest het in LEVEN IN EEN VREEMDE TAAL.
- Je ontmoet de liefde van je leven en eindelijk valt alles op zijn plaats. Niet. Je geliefde vindt een ander en je leven is zinloos geworden. Hoever ga je om hem terug te winnen? Dit thema wordt gruwelijk spannend uitgewerkt in GOED VOOR JE.
- In GEEN WOORD TEVEEL spelen geheimen de hoofdrol in een gezin waarin alle volwassen dochters zijn teruggekeerd naar huis. Pas als de man van één van hen van de trap valt, wordt alles duidelijk. Een echte whodunnit.
- Hoe schrijf je een boek? Waar loop je tegen aan, wat je doe je als je een writersblock hebt. Wat doe je als je hoofdpersonen in het boek dat je aan het schrijven net zolang dwars gaan liggen totdat je hen serieus neemt?
DAGBOEK VAN EEN AMATEURSCHRIJVER is de neerslag van een ploeterend maar ook plezierig schrijfproces.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.