Bekentenissen van een ondernemer

Boordevol tips voor zzp'ers, freelancers en directeuren (m/v)

David U.

Bekentenissen van een ondernemer

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 978-90-77024-36-2, 112 blz., May 2010
Formaat: 21.0 (h) x 12.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 145 gram.

e-Boek (ePub): € 6.95

ISBN: 978-90-77024-70-6, May 2010

trefwoorden: starten bedrijf, zzp'ers, ondernemen

Ondernemen is een vak!

Wist je dat driekwart van de werknemers droomt van een eigen bedrijf? En wist je dat het aantal ondernemers in het afgelopen decennium explosief gestegen is? Ondernemen is hot! Mensen kiezen steeds vaker voor de vrijheid van een eigen bedrijf: meer flexibiliteit en meer invloed op het resultaat.

Ondernemen is een vak apart, maar niemand heeft er voor gestudeerd. Gelukkig zijn er veel organisaties en websites die je de weg proberen te wijzen, maar wie kan je vertellen hoe het is om je eerste factuur uit de printer te zien rollen? Wie kent de frustratie over de boekhouding en de euforie over een zakelijk succes? Daarvoor moet je bij een ondernemer zelf aankloppen.

David Uijl is zo’n ondernemer die het falen en het succes heeft meegemaakt. Hij zag zijn eerste bedrijf roemloos ten onder gaan om vervolgens alsnog een geslaagd bedrijf neer te zetten. Zijn verhaal is persoonlijk en eerlijk. Hij deelt in dit boek zijn ervaringen, met vallen en opstaan geleerd.

Na het lezen van ‘Bekentenissen van een ondernemer’ heb je geen rooskleurig beeld meer van het ondernemerschap, maar heb je het echte plaatje op je netvlies. En dat plaatje is absoluut de moeite waard!

Inkijkexemplaar...

... of leen het bij de online bibliotheek van

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.