Geestkracht de Sleutel der Waarheid

Roos van den Bergh

Geestkracht de Sleutel der Waarheid

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 978-90-8954-155-0, 247 blz., April 2010
Gewicht: 300 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: channeling, geloof, meditatie, bijbel, bewustzijnsgroei, geestkracht, kennis

Zelfkennis en bewustzijnsgroei

“Geestkracht kent geen onderscheid tussen een geleerde of een huisvrouw, een stratenmaker of een wetenschapper. In elk mens sluimert vanaf de geboorte een klein zaadje, dat door bewustzijnsgroei tot ontwikkeling komt en kracht zal geven aan het individuele Zijn! In welke mate deze kracht zal toenemen is afhankelijk van het eigen ontwikkelingsproces. Wie zoekt en probeert enige kennis op te doen en diep in de geest bidt of mediteert – want geestelijk ergens aan denken is ook bidden al zijn we ons dat in het begin meestal niet bewust – zal ervaren dat er inspiratie uit voortkomt, geestelijke inspiratie, omdat de Heilige Geest dan werkzaam wordt.”

In dit boek wijst Roos van den Bergh de weg naar een grotere en diepere bewustwording, door gebruik te maken van de geestelijke schat die iedereen bij de geboorte heeft meegekregen. Ze beschrijft, hoe de sleutel der waarheid om de geest te openen, diep verborgen zit in ieder mens. Wie deze innerlijke stem ontdekt – bereikbaar via gebed of meditatie, dus door “binnenskamers” te gaan – zal beseffen, dat we in een nieuwe tijd leven, een tijd waarin plaats is voor zelfkennis en bewustzijnsgroei. Het is een weg tot een rijker en zinvoller leven. Of, zoals ze zelf schrijft: “Geestkracht is de weg tot het Christusbewustzijn, de Geest die alles overwint, ook dát wat soms onmogelijk lijkt.”
Geestkracht de Sleutel der Waarheid, is het vierde boek van Roos van den Bergh over geestelijke groei en bewustwording. Zij schreef eerder: De Geestkracht van het Zijn, Samen op weg door Niemandsland en Een stem in de ruimte.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.