De Droomcirkel, licht achter leven

Silvia Rietdijk

De Droomcirkel, licht achter leven

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 978-90-8570-493-5, 432 blz., February 2010

trefwoorden: droomcirkel, rietdijk, magie

Nachtmerries. Warrig echt. Kwellend vaag…

Als een jonge vrouw haar slapeloze nachten tracht te ontvluchten op het strand, komt zij oog in oog te staan met een mysterieuze vreemdeling.

Een deur opent zich naar een vergeten tijd. In een wereld voorbij deze wereld, en toch hier. Herinneringen vormen de sleutel tot een verloren Droomkracht.

Langzaam ontrafelt haar verleden zich. Op het geheimzinnige eiland Yaahnen, bij het eeuwenoude Droomvolk de Himiyaahnen. Ze voelt zich opbloeien in deze betoverende wereld waar ze deel van uitmaakt. Waar ze innig bevriend raakt met haar halfzuster. Haar hart steeds sneller, liefhebbend gaat kloppen voor de onstuimige vreemdeling. Hij, die geen vreemde blijkt te zijn, maar de magie van een teruggevonden liefde opwekt in haar ziel…

Maar… zal ze kunnen behouden wat ze vindt? De duistere lijn verweven met haar verleden, spruit door in de toekomst en wil haar niet laten gaan. Lacht in zijn vuistje, terwijl zij gedwongen zal zijn om alle prille geluk achter zich te laten en terug zal moeten gaan naar, daar… Om… Onder ogen te zien haar grootste angst. Haar lot, wat ze zal moeten zien te ontstijgen.

Een kil, duister wezen wacht op haar. Dat, wat haar weten wegnam en hongerig is naar meer. Meer van haar dromen, meer van haar…ziel…

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.