Gepensioneerd!

Claudia Koole

Gepensioneerd!

paperback/ gebrocheerd: € 5.00

ISBN: 978-94-90055-02-8, geïllustreerd, 96 blz., September 2010
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 190 gram.

trefwoorden: Pensioen, lijfrente, gouden handdruk, afscheid, afscheidsreceptie, ontslag, vut, fpu

Gepensioneerd! - veel info in één praktisch boek

Positiviteit, pensioenbewustzijn en duurzaamheid in een kleurrijk informatief jasje zijn de juiste woorden voor dit boek.

Werkgevers, pensioeninstanties en ouderenbonden zouden dit boek vanzelfsprekend moeten aanreiken om een kleurrijk en positief pensioenbewustzijn door te geven, voor nu en volgende generaties.

In de 4 categorieën gezondheid, ontspanning, natuur en financiën wordt de lezer positief geïnformeerd. Positief, omdat pensioenen een beladen term is geworden gelet op de ontwikkelingen in ons tijdperk.

Buiten deze categorieën wordt er ook praktische informatie gegeven zoals handige telefoonnummers, websites en het pensioenjargon. Zoveel mogelijk belangrijke informatie is gebundeld in één boek.

Met pensioen gaan is ook een beetje feest. Er worden culinaire momenten als toepasselijk klein detail weergegeven bij de artikelen.

Het boek Gepensioneerd! had haar doop op de 50PlusBeurs van 15 t/m 19 september 2010 in de Jaarbeurs te Utrecht. Tevens is het boek erkend voor de Duurzame Waardekaart.

Volledig vervaardigd op FSC-papier in paperback en full-colour uitvoering.

Verras uw oud-collega, oud-werknemer, familielid, echtenoot/echtgenote, vriend/vriendin, pensioengerechtigde of lid van uw ouderenorganisatie met een kleurrijk, informatief en positief boek.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterzijde
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.