Het Komt zoals het Komt, Het Gaat zoals het Gaat

Frank Kruijne

Het Komt zoals het Komt, Het Gaat zoals het Gaat

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90075-34-7, 324 blz., February 2010
Formaat: 20.5 (h) x 14.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 440 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

trefwoorden: Midden Oosten, Toeval, Spiritualiteit, Geloof, Zoektocht

1953. Het Midden Oosten.

Na het Licht te hebben gezien trekt Gabriël, een ex‐militair, Europa in om zijn boodschap van ‘de tegenstellingen’, te verkondigen. Na een gelukkige tijd met vrouw en kind, slaat het noodlot toe. Hij moet alleen verder, waarbij het geloof dat zijn dochter nog leeft hem op de been houdt.
Ergens in een gebied rond de middellandse zee is Vincent, een grafisch tekenaar, op zoek naar zichzelf en de tekens van het Leven. Door alle ‘toevalligheden’ die hij meemaakt ontmoet hij, samen met zijn vriendin Nadine, een oudere man en een pries‐ter. Het kruisen van de paden van deze vier personen, heeft zo moeten zijn. De samenloop van omstandigheden is té toevallig en brengt een hoogst interessante kettingreactie opgang. Zelfs als blijkt dat er mensen uit het verleden te voorschijn komen.

Frank Kruijne (1965), studeerde af als docent lichamelijke opvoeding. Sinds geruime tijd is hij werkzaam in de medische implantaten industrie. Daarin begon hij in een commerciële functie om vervolgens na een paar jaar businessmanager te zijn geweest, te belanden in een educatieve baan binnen deze zelfde sector.
Daarnaast heeft hij zich verdiept op het levensbeschouwelijke vlak, waarvan hij zegt dat het aardser is dan veel mensen denken.
Door twee ingrijpende gebeurtenissen in zeer korte tijd, kreeg hij de inspiratie voor het schrijven van dit boek, waarin hij de lezer laat nadenken over de vraag of de dingen die wij meemaken puur toeval zijn, deel zijn van een groter Plan of dat wij zelf degenen zijn die deze gebeurtenissen tot stand laten komen. Tevens gaat hij in op de alom aanwezige tekens die ons leven vormgeven en richting geven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.