Ik ben Herliefd!

Zoek Zélf je weg naar vreugde en geluk

Petra den Boer - Van de Wal

Ik ben Herliefd!

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90075-30-9, 184 blz., February 2010 UITVERKOCHT!

Uitgever: Calbona Uitgeverij

trefwoorden: Reiki, Zelfwerkzaamheid, Therapie, Bewustwording, Geloof,

Werken aan uzelf

Zo’n dertien jaar geleden, ik was toen 35 jaar, ben ik op een belangrijk kruispunt in mijn leven gekomen. Mijn lichaam voelde al een paar jaar aan als een lege batterij en het liet mij regelmatig verschillende klachten voelen. In deze moeilijke periode in mijn leven ben ik er toe aangezet om te gaan zoe-ken naar een weg om mezelf weer goed te kunnen voelen. Tenslotte was ik zo oud nog niet, maar zo voelde ik me wel.
In dit boek deel ik mijn eigen zoektocht naar balans met de lezer én het prachtige cadeau dat deze weg mij heeft ge-bracht: ik heb me-Zelf gevonden, Petra met de hoofdletter. Sinds een paar jaar voel ik me weer heel goed en mijn lichaam functioneert weer zoals het zou moeten. Ik heb de innerlijke weg naar vreugde en geluk gevonden… en dit heerlijke gevoel noem ik herliefd! Om dit gevoel te kunnen bereiken heb ik in mezelf, ergens op mijn weg naar balans, een simpele en tastbare manier gevonden om antwoorden en inzichten te vinden die ik nodig heb om veranderingen in mijn leven tot stand te brengen. Deze manier is gebaseerd op een spier-spanningmethode die door iedereen geleerd en gebruikt kan worden.
Dit is dan ook het cadeau dat ik aan mijn eigen zoektocht heb overgehouden: in deze nieuwe fase van mijn leven ben ik be-zig om deze simpele manier met andere mensen te delen, zodat een ieder, die er voor open staat, Zelf de eigen weg naar vreugde en geluk kan vinden. Dus wil jij ook je eigen wijsheid en kennis boven water halen? Wil jij ook de kracht in jezelf vinden om zo een beter leven te kunnen creëren? Ga dan op ontdekkingsreis in dit boek. Jij kan het óók Zelf!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.