De gave van ADHD - WERKBOEK

101 activiteiten en spelletjes om de zwakke punten van je kind in sterke punten te veranderen

Lara Honos-Webb

De gave van ADHD - WERKBOEK

paperback/ gebrocheerd: € 7.50

ISBN: 978-90-8840-035-3, 140 blz., November 2009
Gewicht: 231 gram.

trefwoorden: ADHD opvoeding werkboek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In het eerste boek van Lara Honos-Webb, 'De gave van ADHD' werd duidelijk gemaakt dat ADHD-gedrag een uitdrukking kan zijn van verborgen gaven en talenten, afhankelijk van onze instelling. Deze kinderen beschikken vaak over een sterke verbeeldingskracht, creatieve vermogens en eens sterke intuitie.
Dit werkboek, dat los van het eerste boek gebruikt kan worden, bevat talrijke leuke en speelse activiteiten die ouders met hun kind kunnen doen om de positieve aspecten van de gave van ADHD te ontwikkelen en te bevorderen. In plaats van een kind steeds maar te corrigeren en af te remmen kunnen met behulp van de ideeen uit dit boek juist de sterke kanten van een kind ontwikkeld worden. Daardoor krijgt het meer zelfvertrouwen en wordt het evenwichtiger en gelukkiger.
Lara Honos-Webb is een Amerikaanse klinisch pyscholoog en ADHD-expert. Haar eerste boek 'De gave van ADHD' werd een bestseller in Amerika.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De gave van ADHD

paperback/ gebrocheerd: € 17.50
Als ouder of docent van een kind met ADHD bent u maar al te vertrouwd met de concentratieproblemen van het kind en met zijn of haar impulsief ...

Meer boekennieuws op Facebook.