Zimbabwe, een bijzondere passie

Patrice Delchambre

Zimbabwe, een bijzondere passie

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-90-8666-115-2, 272 blz., September 2009 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: Afrika

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Deze uitgave is geactualiseerd en ook op boekenroute.nl te bestellen.

De auteur, Patrice Delchambre (Leopoldsburg), woont al 27 jaar in Afrika waarvan 17 jaar in Zimbabwe. Zij is Germaans filologe, voormalig medewerkster bij het RISO (Regionaal Instituut Samenlevingsopbouw in Antwerpen), actief binnen het Internationaal Onderwijs, de sociale sector en als kunstenaar. Zij selecteerde 23 vrienden en kennissen die hun verhalen aanbieden terwijl haar levensverhaal de rode draad blijft.
Met – Zimbabwe, een bijzondere passie – wordt een antwoord gegeven op de vraag: "Hoe gaat het nu in Zimbabwe?"

Het boek geeft een actueel beeld over het dagelijks leven in een land dat ondanks de pijn ook vele prachtige en vooral unieke kanten heeft. Het beschrijft een manier van "samen" leven, hoe er voor elkaar gezorgd wordt en hoe men, opmerkelijk genoeg, met overtuiging en hoop in Zimbawe blijft geloven. Een levenskunst die in de westerse wereld vaak ver te zoeken is.

Met de opbrengst van het boek wordt steun verleend aan Zimbabwean Lawyers for Human Rights en aan Fairhome, een thuishaven voor straatkinderen.

Meer teksten en voorbeelden:

BoekpresentatieZondag 20 september 2009 om 15.00 uur vindt bij selexyz dominicanen in samenwerking... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Zimbabwe, een bijzondere passie

paperback/ gebrocheerd: € 21.50
De auteur, Patrice Delchambre (Leopoldsburg, België), woont al 30 jaar in Afrika waarvan 20 jaar in Zimbabwe. Zij is Germaans filologe, ...

Meer boekennieuws op Facebook.