Underbelly 2

J. Silvester

Underbelly 2

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 978-90-8975-116-4, 225 blz., October 2009 UITVERKOCHT!

Uitgever: Just Publishers

trefwoorden: Underbelly, Australie, Melbourne, gangster oorlog, gangland war, onderwereld

Underbelly 2

Underbelly schetst een schokkend beeld van hoe het er in de Australische onderwereld toegaat. Centraal staat de keiharde gangsteroorlog die werd uitgevochten in Melbourne en omgeving. Deze tien jaar durende Gangland Oorlog was de bloedigste en meest gewelddadige gangsteroorlog die ooit in Australië plaatsvond.

Underbelly, the Gangland Oorlog vormt de basis van de razend populaire tv-serie Underbelly, dé hit uit Australië. Underbelly – een moderne versie van de Godfather saga – scoorde vanaf het begin buitengewoon hoge kijkcijfers. De serie was zo populair dat afleveringen voor uitzending al illegaal op dvd werden uitgebracht!

De reeks wordt met veel succes uitgezonden in Engeland, Duitsland, Scandinavië, Frankrijk en Canada. Veronica programmeert Underbelly op prime time dit najaar.

Auteurs John Silvester en Andrew Rule, twee doorgewinterde onderzoeksjournalisten werkten o.a. voor het Sunday Times Insight team. Beiden zijn true-crime specialisten. Underbelly is hun eerste gezamenlijke boek en is in vele landen een bestseller.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.