Zingen met duimelot

Liedjes en muzikale spelletjes voor baby's en dreumesen

H. HopsterM. van Maurik

Zingen met duimelot

paperback/ gebrocheerd: € 15.90

ISBN: 978-90-77822-38-8, geïllustreerd, 87 blz., May 2009
Formaat: 21.2 (h) x 17.3 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 205 gram.

illustrator: J. Schmidt

trefwoorden: Met cd, te downloaden bij Luisterrijk.nl Kinderliedjes, spelletjes, taalontwikkeling

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Bij het zingen van de liedjes en de activiteiten kan de CD bij dit boek goede ondersteuning bieden. In deze tweede druk wordt de meerwaarde van de CD benadrukt. Bij elk liedje in dit boek vindt u een zgn. ‘CD-tip’. Bijvoorbeeld bij het ‘troostliedje’ helpen de troostende klanken van de cello het verdriet te vergeten, waarbij het zacht heen en weer wiegen bij het tussenspel kalmerend werkt.

En als je de CD bij het liedje ‘schoenen aan’ gebruikt, kan het kind rondlopen bij het tussenspel, al dan niet op één schoen. Af en toe zit er een ‘stop‘ in de muziek, het is dan even stil. Sta dan stil en loop door als de muziek weer begint. Enz.

Dit boek is bedoeld als handreiking voor ieder die met de opvoeding van baby's en dreumesen te maken heeft, zoals pedagogisch medewerkers, ouders en grootouders.
De originele illustraties maken dat het kind op den duur zelf dit boek zal pakken om aan te geven dat er gezongen moet worden.

Bij dit boek is een cd verkrijgbaar. Deze is voor € 10,- te downloaden bij Luisterrijk.nl

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De muziekpedagogen Herma Hopster en Marjanka van Maurik zijn gespecialiseerd... lees de hele tekstDe cd is te downloaden bij Luisterrijk, 10 euroOp de CD staan alle liedjes in dezelfde volgorde als in het boek. lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Zingen met duimelot + CD

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
Zingen met duimelot is bedoeld als handreiking voor ieder die met de opvoeding van baby’s en dreumesen te maken heeft, zoals pedagogisch ...

Meer boekennieuws op Facebook.