Een stem in de ruimte

Roos van den Bergh

Een stem in de ruimte

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 978-90-8954-102-4, 249 blz., May 2009
Gewicht: 306 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Bijbel, eindtijd, geloof, vertrouwen, openheid, openbaringen, channeling

Boek over de eindtijd en de liefde van God

Al eeuwenlang beseft de mensheid dat ze ergens vandaan is gekomen. Daar heeft ieder mens zo zijn of haar eigen ideeën over. Wie zich daar eens in gaat verdiepen en acht slaat op de woorden die te lezen zijn in Gods Woord, zal beseffen dat wij de mensen van de ‘laatste tijd’ zijn. En dan geven de woorden ‘De laatsten zullen de eersten zijn’ (Matteus 20:16) duidelijkheid over een uitspraak die duizenden jaren geleden is gedaan. Men zal beseffen dat er iets groots staat te gebeuren, maar pas op het moment dát het gebeurt, dringt het tot de mensen door.
Wat kunnen wij doen om op de goede weg te komen, die ons terug zal voeren naar een leven met de bewustwording dat wij daar de Christusgeest voor nodig hebben?

Hierover gaat het nieuwe, helder geschreven en liefdevol samengestelde boek van Roos van den Bergh. Met haar eerdere boeken De Geestkracht van het Zijn en Samen op weg door Niemandsland heeft zij al menigeen gesteund en bemoedigd. Het is haar wens om ook met dit boek mensen te helpen op zoek gaan naar kennis en waarheid, maar vooral naar de liefde van God.
In haar voorwoord schrijft ze: ‘Misschien vindt u een nieuwe aanvulling van wat u zelf al gevonden hebt. Maar het kan ook een stimulans worden om opnieuw op zoek te gaan naar bevredigende antwoorden, zodat wij ons er zeker meer bewust van gaan worden, dat we allen zoeken naar waarheid en naar geloof en vertrouwen.
Daarbij kan Gods Woord de Bijbel - en ook andere later ontdekte geschriften - een baken zijn om de sleutel te vinden van de poort waarachter het Licht schijnt en vanwaar die liefdevolle stem ons roept.’

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.