Dodenspoor

Danny Span

Dodenspoor

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 978-90-8954-104-8, 249 blz., May 2009
Gewicht: 332 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Paardensport, spanning, liefde, hebzucht, politie, grootkapitaal, humor

Spannende misdaadroman over paardenwereld

Politieman Henry Jaspers schrikt op een ochtend vroeg wakker van de telefoon. Het is de hoofdcommissaris van politie. Hij vertelt dat een oude kennis van Henry uit de paardenwereld, Eric Meindertsma, die ochtend dood gevonden is in een paardenbox. Al is Henry gewend om bij nacht en ontij opgeroepen te worden, hier moet hij toch even van bijkomen. Hij rijdt rechtstreeks naar het complex van Meindertsma.
En dan begint een lange, moeizame zoektocht naar de dader van deze schijnbaar onoplosbare moord. Henry’s kennis van deze wereld komt hem goed van pas. Al gauw komt hij erachter dat er binnen de paardenwereld sprake was van grote plannen die in het verborgene worden voorbereid. En heeft de nieuwe geheime liefde van Eric er misschien ook iets mee te maken? Een schijnbaar toevallige aanwijzing brengt Henry uiteindelijk op het spoor. En dan blijkt het nog erger te zijn dan het aanvankelijk leek.

In deze spannende debuutroman toont Danny Span zich een meesterlijk verteller. Het verhaal leest als een trein en geeft een bijzonder inkijkje in de paardenwereld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.