De HiT Experience

Doorbraakervaring naar succes

Robert S. Benninga

De HiT Experience

paperback/ gebrocheerd: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6000-020-1, 192 blz., April 2009
Formaat: 23.0 (h) x 15.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 350 gram.

trefwoorden: Leidinggeven, coachen

Doe-het-zelf sensatie voor succes

Een complete training in boekvorm!

In De HiT Experience gaat Robert Benninga jouw individuele denkbeelden, doelstellingen, beloftes, visies en gedragingen matchen met je zakelijke wensen en verdere plannen. De HiT Experience gaat in op wat goed is om te doen en vooral ook waarmee te stoppen. We richten ons op wat essentieel is om jouw HiT te scoren. Hoe jij snel boven jezelf uit kunt groeien en het meesterwerk wordt dat je allang bent en dat je verdient. De HiT Experience gaat er ook over hoe jij voor jezelf en je bedrijf van onvoorspelbare stormen het best gebruik kunt maken om koers te zetten naar de haven. En vooral dus hoe je er het makkelijkst, met de minste moeite gezond, gelukkig en veilig aan kunt komen.

Waarschuwing aan het begin van De HiT Experience: als je de HiT tips en -technieken gaat toepassen, dan is het risico bijzonder groot dat je enorm succesvol wordt en jouw mooiste intenties werkelijkheid worden! Ben jij bereid dat risico te nemen?

Robert Benninga: “Geloof overigens geen woord van wat ik zeg en schrijf, ervaar hét en ervaar HiT. Wees enthousiast, je doet het voor jou en de rest mag later meegenieten.”

Robert Benninga is één van Europa's absolute topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Hij nodigt zijn deelnemers altijd op interactieve en zeer dynamische wijze uit om heel concreet resultaat én mensgerichtheid te combineren en daarbij met praktische instrumenten persoonlijk én professioneel het beste uit jezelf, jouw activiteiten en anderen te halen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.