Tessa vecht terug

Troef-reeks

A.R. Hermer

Tessa vecht terug

paperback/ gebrocheerd: € 12.00

ISBN: 978-90-77822-34-0, geïllustreerd, 113 blz., September 2008
Formaat: 20.0 (h) x 14.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 167 gram.

fotografie: R. Philip

trefwoorden: ziek zijn, makkelijk lezen, Troef-reeks

beschrijving

Tessa is een doorsnee tiener die graag sport en gezond eet. Haar grootste probleem is haar broer die haar pest met haar te kleine borsten. Gelukkig heeft ze een leuke nieuwe vriend, dat scheelt. Ze is alleen erg moe. Het zal wel niets bijzonders zijn.


Maar dan blijkt dat Tessa leukemie heeft. Ineens is het niet meer belangrijk om de juiste agenda te hebben. Andere vragen dienen zich aan. Gaat ze dit overleven? Waarom heeft zij die ziekte gekregen? Hoe zullen haar vriendinnen reageren? Want vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk. Ze helpen Tessa bij haar belangrijkste doel: overleven. Ze is niet van plan zich te laten kisten door deze ziekte. Tessa vecht terug!

Dit is een boek over een zwaar onderwerp, maar Tessa maakt ook hele leuke dingen mee. Ze is te moe om lekker uit te gaan. Maar samen met haar vriendinnen bouwt ze thuis ook een onvergetelijk feestje! Ziek of niet, Tessa blijft een tiener met tienerwensen.


Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau. oud-AVI 7.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anne-Rose Hermer is vaste correspondente van een huis-aan-huisblad. Ze schreef... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.