Energiegevende tekeningen

Heleen Parre

Energiegevende tekeningen

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 978-90-8954-063-8, geïllustreerd, 122 blz., December 2008
Gewicht: 284 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Genezing, energie, spiritueel, aura, licht, kracht, hoop, troost, tekeningen

Intuïtief gemaakte tekeningen geven energie

Heleen Parre begon een aantal jaren geleden met intuïtief tekenen. Ze merkte al snel, dat het tekenen haar energie gaf. En niet alleen haar. Ook anderen merken, dat als ze met de hand over een tekening gaan, dat er beweging in zit en energie vrij komt. Deze energie komt uit een onuitputtelijke bron. De tekeningen hebben allemaal de vorm van een ei, omdat het ei als het ware onze aura is.
Heleen Parre heeft een praktijk voor Natuurgeneeskunde en werkt daar onder andere met de energiegevende tekeningen in dit boek. Door ze nu te bundelen en naar buiten te brengen wil ze andere mensen adviseren.

Van de schrijfster:
In dit boek staan 51 tekeningen, symbolen die u zelf kunt voelen en ervaren. De energie wordt tastbaar. Ons gevoel kan deze tekeningen goed 'lezen'. Het zijn symbolen voor de geest. Laat u niet verleiden tot het denkproces. Het denken is een proces van het ego, wat letters tot woorden vormt in ons hoofd. Terwijl ons gevoel, het gebied rond het hartchakra en de zonnevlecht (maag/buik) alleen de beelden/symbolen nodig heeft om te voelen en te ervaren - dus maw. als u tijdens de meditatie dit boek tegen u aan houdt, rond de maag en buik, kunt u de energiegevende tekeningen voelen stromen. -

Enkele ervaringen van lezers:

Imelda V.
Bij elke tekening voel ik een stroming waardoor spanningen wegebben om plaats te maken voor een diepe rust. Een bijzondere en prettige ervaring.

Fransje Sophie.
Als ik het boek op mijn buik leg kan ik heerlijk slapen.

Hanneke.
Door dit boek is mijn energie, waarvan ik niet eens wist dat ik die had, gaan stromen. Ik voel de energie door mijn lichaam razen. Ik word er ook rustig van en voel me fijn als het boek op mijn buik ligt. Ik ben er heel blij mee.

L.J.
Ik kom met het boek tegen me aan veel dieper in meditatie, wat me weer een ontspannen gevoel geeft.

Tim
Het boek werkt voor mij vanzelf, ik hoef het alleen maar op mijn buik te leggen.
Ik kan mezelf ermee opladen en zo weer fris en positief tegen zaken aankijken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.