Schokkend Wereldnieuws boek & 10 dvd box

Hugo Davenport

Schokkend Wereldnieuws boek & 10 dvd box

paperback/ gebrocheerd: € 49.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8975-101-0, 240 blz., February 2009 UITVERKOCHT!

Uitgever: Just Publishers

Schokkend Wereldnieuws

Twintig opmerkelijke, aangrijpende, dramatische en onvergetelijke dagen in de wereldgeschiedenis.

De loop van de geschiedenis kan soms binnen één dag een onherroepelijke wending nemen. Historische dagen met cruciale gebeurtenissen – van wetenschappelijke doorbraken tot ongelukken, moorden, oorlogen en opstanden – markeren vaak een omslag in de wereldgeschiedenis.

Schokkend wereldnieuws vertelt het dramatische verhaal achter belangrijke data in de recente geschiedenis. Het verloop van zo’n ingrijpende dag wordt van uur tot beschreven. Vaak aan de hand van ooggetuigenverslagen, persoonlijke dagboeknotities en brieven. Daarbij neemt de spanning langzaam toe.

Ontdek welke rol opmerkelijke incidenten, ontwikkelingen en prestaties speelden bij de vormgeving van de moderne wereld en zie hoe in één dag de wereld echt definitief kan veranderen. Schokkend Wereldnieuws beschrijft nieuws dat zoveel impact had dat we vaak nog precies weten waar we waren toen we het hoorden…

Hugo Davenport werkte zowel voor de Observer, de Guardian en de Daily Telegraph als voor de BBC World Service. Hij levert regelmatig bijdragen aan het BBC History Magazine en trad toe tot de Royal Society of Arts. Zijn boek Schokkend Wereldnieuws sluit naadloos op bij de boeiende BBC documentairereeks Days that Shook the World/Schokkend Wereldnieuws.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.