Vrij! Leef je eigen leven

André Meiresonne

Vrij! Leef je eigen leven

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77983-35-5, geïllustreerd, 240 blz., October 2008
Formaat: 21.8 (h) x 15.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 563 gram.

Uitgever: Uitgeverij Quist

trefwoorden: crisis, liefde, transformatie, vrijheid

Vrij! Leef je eigen leven

Vrij! is een zoektocht naar vrijheid in het dagelijks leven. Het is persoonlijk en openhartig. Grote vrolijkheid en diepe ellende wisselen elkaar af. Lachen en huilen liggen dicht bij elkaar. Geschreven met humor en de nodige zelfspot. Het leven gaat bergop en bergaf. Die weg omhoog en omlaag zit ook in dit boek. Het begint op een top en gaat naar een dal. Om van daaruit naar een volgende, hogere top te klimmen. Voel je vrij om in te stappen waar jij wilt: het is jouw boek.

'Beter nog dan het vorige boek. De schrijver had er duidelijk zin in. Het spelplezier spat van de pagina's af. Een bevrijdend boek. Zinnig, en nergens zwaarwichtig.' - Harry Starren, algemeen directeur de Baak, Management Centrum vno-ncw.

'Zelden iets gezien dat zo overtuigend het hart van het leraarschap raakt. De tekst blijft boeien door de hoogst alerte en analytische geest van de auteur die eindeloos veel uitdagingen blijkt te kunnen vinden om zijn opdracht te vervullen: trachten het gewone leven te begrijpen.' - Prof. Luc Stevens, oud-hoogleraar orthopedagogiek, directeur NIVOZ, denktank voor onderwijs.

www.vrijlevenboek.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.