Parttime Pakket, cd-rom, ondernemingsplan twee handboeken

drs Peter C. Bosman

Parttime Pakket, cd-rom, ondernemingsplan twee handboeken

overig gedrukt: € 67.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-74312-25-7, 300 blz., January 2008 UITVERKOCHT!

trefwoorden: ondernemen

beschrijving

Bestel nu onze derde complete set voor starters en geniet een voordeel van € 33,00

Deze set bestaat uit dePrijzen- & Tarievengids 2008/2009, Administratie voor Ondernemers, Ondernemingsplan, Handboek Parttime ondernemen, Contracten cd-rom. Als extra krijgt u een demoversie van het boekhoudprogramma Snelstart meegeleverd!

Handboek Parttime ondernemen
Op leesbare wijze maakt u kennis met alle facetten van parttime onnemen; het ondernemingsplan, financiering, starten en de eigen werkruimte, het concurrentiebeding, netwerken, acquisitie en de fiscus. Dit boek is geschreven voor freelancers en parttime ondernemers. De informatie in dit boek is gericht op de praktijk. Aan dit boek werkten verschillende deskundigen mee op juridisch, administratief en bedrijfskundig vlak. Een must voor zelfstandigen, zzp'ers en freelancers.

Normale prijs: € 22,50Administratie voor Ondernemers
Met dit boek gaat u stap voor stap aan de slag met uw boekhouding. U maakt op een vriendelijke manier kennis met alle facetten van de administratie, van het kiezen van een goede boekhouder tot de aanschaf van een boekhoudpakket. Maar ook worden er allerlei dagelijkse administratieve zaken in behandeld. Inclusief gratis SnelStart probeer cd-rom.
Normale prijs: € 22,50

Contracten cd-rom
Een cd-rom met 21 onmisbare contracten, documenten, overeenkomsten en officiële brieven voor zelfstandigen en freelancers. Alle documenten zijn door u zelf aan te passen in een teksverwerkingsprogramma.
Normale prijs: € 17,50

Prijzen & Tarievengids 2008/2009
Vraagt u wel genoeg voor uw diensten, is uw tarief te hoog, of erger nog: te laag? De nieuwe Prijzen- & Tarievengids speelt in op het dilemma van elke ondernemer. De gids bevat uurtarieven van ruim vijfenzestig beroepsgroepen. Daarnaast bevat het boek vijf methodieken om een uurtarief te berekenen.
Normale prijs: € 20,50

Ondernemingsplan
Deze cd-rom met handleiding bevat alles om een professioneel plan te maken en gedegen financiële prognoses te ontwikkelen. Beoordeel zelf of de bank akkoord zal gaan met uw plan en financieringsvraag.
Normale prijs: € 17,50

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.