Frontkameraden

Sven Hassel

Frontkameraden

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 978-90-77895-86-3, 250 blz., October 2008 UITVERKOCHT!

Uitgever: Just Publishers

trefwoorden: Hassel, Frontkameraden

beschrijving

LET OP: dit boek is uitverkocht, maar een nieuwe, geheel herziene versie is vanaf september beschikbaar: zie de link onder de beschrijving/afbeelding!

Niet eerder werd oorlogsgeweld zo beeldend en realistisch beschreven.

Van de boeken van Sven Hassel werden wereldwijd ruim 52 miljoen exemplaren verkocht. Hassel, zelf een Deense vrijwilliger die gedurende de oorlog in Duitse krijgdienst was, baseerde zijn roman op zijn eigen gruwelijke ervaringen aan het Russische front. Zijn eerste boek, het door de kritiek geprezen, Bataljon der verdoemden werd zelfs in meer dan 15 talen vertaald. Bataljon der verdoemden maakte de auteur wereldberoemd

Frontkameraden gaat over het dagelijks leven in Duitsland. Altijd is er dreiging van nieuwe bombardementen. Daarnaast is er het nazi-regime waarbij niemand te vertrouwen is. In deze grauwe, wanhopige wereld, die al aan de rand van de afgrond staat, biedt alleen de onderlinge steun dat een groepje mannen elkaar geeft nog het gevoel van een laatste restje menselijke waardigheid.

Net als de vorige boeken van Sven Hassel is Frontkameraden een keiharde roman , waarin de waarheid nergens wordt verbloemd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.